Skip to content
Heerlijk verse maaltijden
Vegan en veggie opties
Levering aan bedrijven
Home » Avondeten bestellen

Avondeten bestellen

Heb je zin om jezelf een keer te verwennen door heerlijk avondeten te bestellen in plaats van te koken? Dan staat Foodbart, met vestigingen in zowel Deinze als Kortrijk, graag voor jou klaar. Bij ons kies je uit een enorm en gevarieerd aanbod, zodat er voor ieder wel wat wils is! Lees snel verder en ontdek welke heerlijke dinermogelijkheden je bij ons vindt.

Bart - Foodbart

Benieuwd naar onze takeaway?

Burger - Foodbart

Jouw favoriete avondeten bestellen

Je kent het wel, een drukke dag op het werk of even geen zin om te koken. Dan wil je het liefste in je zetel zitten en heerlijke maaltijden bestellen voor bij jou thuis. In dat geval doe je een beroep op ons! Wij bieden voor alle liefhebbers heerlijk avondeten aan, dat je gewoon vanuit je zetel kunt bestellen en laten leveren. Een kleine greep uit ons enorme aanbod aan heerlijk eten uit Deinze en Kortrijk:

Wraps

Hamburgers

Salades

En nog veel meer! Dankzij onze takeaway uit Deinze en Kortrijk ga je eenvoudig lekker avondeten bestellen en het jezelf gemakkelijk maken. Wil je genieten van je avondeten onder een stralende zon in de zomer? Dan zijn onze picknickformules vast en zeker iets voor jou!

Bestel vandaag nog jouw diner naar keuze

Heb jij al een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Ga dan vandaag nog jouw avondeten bestellen en laat het bij jou thuis afleveren. Zo geniet jij van een rustige avond zonder de deur uit te moeten. Heb je nog vragen voor ons? Dan bel je ons gerust even op het nummer 09 373 57 52.

Back To Top