Skip to content
Heerlijk verse maaltijden
Vegan en veggie opties
Levering aan bedrijven
Home » Picknick online

Picknick online bestellen

Ben je van plan om een picknick te houden en wil je snel en eenvoudig alles wat je nodig hebt online bestellen? Dan klop je met een gerust hart bij ons aan. Wij voorzien je graag van alles wat je nodig hebt voor een gezellige picknick. De benodigdheden voor een picknick bestellen gaat nergens vlotter dan bij ons bedrijf uit Deinze en Kortrijk.

Bart - Foodbart

Benieuwd naar onze picknick?

Picknick_Foodbart_Deinze

Alles voor een gezellige picknick online bestellen bij ons bedrijf

Geniet jij echt van een gezellige picknick in de natuur? Dan voorzien wij jou graag van een complete picknickervaring. Je hebt verschillende picknickmogelijkheden:

  • Picknickmand voor twee personen
  • Picknickmand voor twee personen + tandem en fotoroutemap van ongeveer 25 km
  • Picknick deluxe: de picknick wordt opgezet en afgeruimd door ons

Bij Foodbart uit Deinze én Kortrijk kun je online alles bestellen wat je nodig hebt voor een onvergetelijke picknick. Wij zorgen er graag voor dat je de picknick van je leven beleeft op de mooiste locaties. Doe je het liever rustig aan en heb je zelf geen in om te koken? Dan kun je bij ons ook takeaway bestellen.

Plaats vandaag nog een bestelling

Wil je online de benodigdheden bestellen voor je aankomende picknick? Dan zijn wij jouw geschikte partner, want bij ons kun je online in enkele muisklikken alles bestellen voor een geslaagde picknick. Ook kun je bij ons heerlijke en gezonde wraps bestellen. Heb je specifieke vragen of krijg je graag meer informatie? Bel dan gerust naar 09 373 57 52, wij helpen je graag verder en vertellen je alles over de mogelijkheden van heerlijk eten in Deinze en Kortrijk.

Back To Top