Skip to content
Heerlijk verse maaltijden
Vegan en veggie opties
Levering aan bedrijven
Home » Bedrijfslunch bestellen Deinze

Bedrijfslunch bestellen in Deinze

Wil je een heerlijke bedrijfslunch bestellen bij een professional in Deinze of in Kortrijk? Dat kan bij Foodbart! Wij bieden jou en je collega’s de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke bedrijfslunch die je bij ons kunt bestellen en laten leveren in onder andere Zulte en Nazareth. Een bedrijfslunch is ideaal om ’s middags even te bekomen van het harde werk, maar je kunt er ook voor kiezen om te lunchen tijdens bijvoorbeeld een vergadering. Laat ons gerust weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bart - Foodbart

Benieuwd naar onze takeaway?

Burger - Foodbart

Snel en eenvoudig een bedrijfslunch bestellen en laten leveren in Deinze, Zulte of Nazareth

We zorgen er graag voor dat je bedrijfslunch een echte smakelijke beleving wordt. Wij zijn niet alleen een restaurant met jarenlange ervaring, maar bieden ook takeaway aan. Die kan je in enkele muisklikken online bestellen. Je zit dus goed bij ons als je een heerlijke en gezonde bedrijfslunch wilt bestellen voor jouw bedrijf in bijvoorbeeld Deinze, Nazareth of Zulte, of in regio Kortrijk. Onze bedrijfslunches zijn immers nu ook beschikbaar in West-Vlaanderen. Als het aankomt op de lunch, is er veel mogelijk. Zo bieden wij onder andere frisse en gezonde salades aan. Deze zijn overigens ook beschikbaar als wraps. Een gezonde en voedzame lunch komt de productiviteit van je medewerkers alleen maar ten goede, dus is het belangrijk om deze te voorzien.

Kies ervoor om bedrijfslunch door ons te laten leveren

Heb je een bedrijf in bijvoorbeeld Deinze, Nazareth of Kortrijk en wil je voor je werknemers graag een voedzame bedrijfslunch bestellen? Dan klop je met een gerust hart aan bij Foodbart. Bij ons restaurant heb je keuze uit een ruim aanbod aan gezonde maaltijden. Lunchen in Deinze of Kortrijk  was nog nooit zo smakelijk. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Bel dan naar het nummer 09 373 57 52, wij helpen je graag verder en vertellen je alles over de lunchmogelijkheden die wij aanbieden.

Back To Top