Ga naar hoofdinhoud
Heerlijk verse maaltijden
Vegan en veggie opties
Levering aan bedrijven
Home » Hamburger bestellen

Hamburger bestellen

Wil je een hamburger bestellen bij een hamburgerrestaurant uit Oost-Vlaanderen en de hamburgers thuis laten leveren in bijvoorbeeld Kruishoutem, Nazareth of Zulte? Dan zit je goed bij Foodbart uit Deinze. Wij bieden een ruime menukaart aan met allerlei lekkers. Op de kaart vind je heel wat gezonde gerechten, maar ook als het eens wat meer mag zijn, kun je bij ons terecht. In ons hamburgerrestaurant in Oost-Vlaanderen kun je een overheerlijke hamburger bestellen die je ongetwijfeld met veel smaak verorbert.

Bart - Foodbart

Benieuwd naar onze takeaway?

Burger - Foodbart

Hier kun je een hamburger bestellen en deze laten leveren in Zulte, Kruishoutem, Deinze of Nazareth

Heb je zin in een stevige maaltijd om je vingers bij af te likken? Dan kun je bij ons hamburgerrestaurant in Oost-Vlaanderen hamburgers bestellen en deze indien gewenst bij je thuis laten leveren in Kruishoutem, Zulte of Nazareth. Zo geniet je thuis van een heerlijke burger met frietjes en saus en hoef je zelf niet te koken. Je kunt bij ons kiezen uit burgers met limousinvlees, rundsvlees, lamsvlees of kip. En geloof ons, ze zijn allemaal even lekker! Er staat ook een vegetarische burger op het menu. Dus ook als je geen vlees eet, kun je ook genieten van een lekkere hamburger. Een hamburger bestellen, kan zowel voor de lunch als voor het avondeten. Uiteraard kun je bij ons ook andere maaltijden bestellen die vegan of veggie zijn. Iedereen vindt bij ons naar zijn of haar zin.

Verschillende andere formules

Uiteraard kun je bij ons in Deinze veel meer bestellen dan enkel een hamburger. Ook als je gebruik wilt maken van onze cateringservice, klop je met een gerust hart bij ons aan. Wij voorzien je bijvoorbeeld ook graag van een uitgebreid feestbuffet om maken een lekkere bedrijfslunch voor je klaar. Daarnaast organiseren wij picknicks in de mooie natuur. Vraag ons gerust om meer informatie, dan helpen wij je zo snel mogelijk verder! Weet je trouwens al welke hamburgers je gaat bestellen in regio Zulte, Kruishoutem en Nazareth?

 

Ontdek ons hamburgerrestaurant in Oost-Vlaanderen

Honger? Wacht dan niet langer en kies ervoor om via de takeaway van Foodbart uit Deinze overheerlijke hamburgers te bestellen en indien gewenst te laten leveren in bijvoorbeeld Zulte, Nazareth of Kruishoutem. Je hoeft dan zelfs de deur niet uit te gaan en kunt toch genieten van een lekkere maaltijd. Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over ons hamburgerrestaurant in Oost-Vlaanderen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 09 373 57 52. Wij staan voor je klaar en bieden uitstekende service aan.

Back To Top